fu'a
fu'a

Masini Uila Laisa Taulima: O se Filifiliga Uila fou i le tele o fanua

I fale gaosi oloa faʻaonaponei, o le alualu i luma o tekinolosi uelo e taua tele. I le avea ai o se tekonolosi faʻafou, o le masini faʻapipiʻi leisa lima o loʻo suia le tele o alamanuia.
O le masini uelo leisa lima e i ai tulaga lelei. E faigofie ona faagaoioia. E mafai e tagata faigaluega ona faʻaaogaina pe a maeʻa aʻoaʻoga faigofie, faʻaitiitia le faʻalagolago i tagata faigaluega sili ona tomai. E matagofie ma lamolemole le su'isu'i uelo, e aunoa ma le mana'omia o le oloina mulimuli ane, fa'asaoina itula faigaluega ma tau.
O ona faʻataʻitaʻiga faʻapitoa masani ma faʻataʻitaʻiga faʻatinoga e aofia ai: O le malosi laser e masani lava i le va o le 1000W ma le 2000W, ma e mafai ona filifilia pe a manaʻomia; ole umi ole galu masani ole 1064nm; o le saosaoa uelo e mafai ona oʻo i ni mita i le minute; e mafai ona fetuutuunai le ulu o le su'isu'i; o le sone ua afaina i le vevela e matua itiiti lava.
I totonu o fale taʻavale, e mafai ona faʻaogaina uma le uelo o vaega ma le toe faʻaleleia o le tino. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻapipiʻiina o faʻavaa, e mafai ona faʻatautaia tonu le suʻega uʻamea ma faʻaleleia le mautu o le faʻavaa. O se fa'amatalaga a le matai lipea ta'avale e fa'apea e vave tele le toe fa'aleleia o le tino ma e le o iloa lelei fa'ailoga.
I le aerospace fanua, o le ueloina o vaega fausaga vaalele ma vaega afi e matua maualuga lava manaoga. O le masini faʻapipiʻi laser lima e mafai ona faʻapipiʻiina mea maualuga-malosi, faʻamautinoa le faʻamaoni o le fausaga o vaalele, ma faʻaleleia atili le faʻatinoga ma le ola o le afi. O lipoti talafeagai o loʻo faʻaalia ai ina ua maeʻa ona faʻaaogaina lenei tekinolosi, ua matua faʻatupulaia le fua faatatau o le agavaa o le afi.
I le alamanuia meafaigaluega, o le ueloina o oloa meafaigaluega ma le toe faaleleia o limu e iai a latou faʻaoga. Na ta'ua e se tagata e pule i se fale gaosi oloa e fa'apea na iloa lelei le tulaga lelei o oloa ma fa'ateleina oka.
I totonu o le alamanuia meafaigaluega, pe a gaosia ma toe faʻaleleia meafaigaluega, e mafai ona vave faʻamaeʻaina le uʻamea e faʻamautinoa ai le malosi ma le tumau.
I totonu o le alamanuia meafaifaaili, o le ueloina o fale meafaigaluega ma vaega i totonu e faʻalagolago i ona uiga le lelei, maualuga, ma le maualalo o le vevela.
E lelei tali a tagata fa'aoga. Na ta'ua e se inisinia mai se atina'e aerospace, ua ia faia se oso i le ueloina o vaega o va'alele, fa'atasi ai ma le fa'aogaina o su'isu'i u'ele'ele ma fa'atonu le malosi. O lo'o fa'anoanoa i le fa'asaoina o le taimi ma tau.
I le faaiuga, o le masini uelo faʻapipiʻi lima e iai le lelei o le faʻaogaina faigofie, suʻega aulelei matagofie, ma le tau maualalo. E iai fa'amoemoega lautele i matā'upu e pei o ta'avale, aerospace, meafaigaluega, meafaigaluega, meafaifa'aili, ma isi mea, ma o le a aumaia ai le maualuga o le lelei o fofo uelo i le tele o alamanuia.

手持焊接机应用领域图9

Taimi meli: Iuni-29-2024