fu'a
fu'a

Le Fa'aoga ma Fa'amanuiaga ole Galvanometer Welding Machines ile Alamanuia Gaosi Ma'a

I le vaitau o le faʻaauauina pea o le manaʻomia o le malosi ma suiga vave i tekinolosi faʻaonaponei i aso nei, ua tuʻuina atu e le alamanuia gaosiga o maʻa le faʻateleina o manaʻoga mo le saʻo ma le lelei o le gaosiga o gaioiga. I le avea ai o se auala faʻapipiʻi alualu i luma, o loʻo faʻaalia le tekinolosi uʻamea galvanometer i le fanua o le gaosiga o maa ona o ona tulaga faʻapitoa.

Galvanometer uelo tekinolosi o se leisa-faavae maualuga-saosaoa ma maualuga-saosaoa uelo auala. O lona ta'iala galue o le ta'ita'iina lea o le laisa leisa maualuga-malosi e fa'atino ai le su'esu'eina vave ma le uelo i luga o le mea faigaluega e ala i le fa'atonutonuina o le vave ma le sa'o o le gaioiga o le galvanometer.

O le galvanometer uelo tekinolosi e mafai ona ausia se maualuga maualuga uelo sa'o e oo atu i le 0.01 millimeters. O le tula'i mai o le galvanometer welding technology ua aumaia ai suiga fou i le gaosiga o ma'a. O lona auala e le faʻafesoʻotaʻi faʻafesoʻotaʻi e aloese mai le faʻaleagaina ma le faʻaleagaina e mafua mai i le faʻafesoʻotaʻi faaletino, ma i le taimi lava e tasi e mafai ona faʻapipiʻi le malosi leisa i se vaega laʻititi i se taimi vave e ausia ai le lelei ma le saʻo lelei.

 

振镜焊接机应用图片

O uiga o lenei tekinolosi e ofoofogia: 1. non-faafesootai uelo:

1.E matua aloese mai le faʻafesoʻotaʻi tuusaʻo ma le mea faigaluega, ma faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o mea faigaluega ma le faʻaleagaina o luga e mafua mai i le faʻafesoʻotaʻi faaletino, ma i le taimi lava e tasi e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻaleagaina i le mea faigaluega.

2. Le maualuga o le malosi: O le malosi o le laser beam e mafai ona faʻapipiʻi i totonu o se vaega laʻititi laʻititi i se taimi vave e ausia ai le vave faʻafefeteina ma le fesoʻotaʻiga, faʻaleleia atili le lelei o le faʻaogaina.

3. Tali vave: O le galvanometer system e mafai ona fetuutuunai le tulaga o le laser beam i se saoasaoa maualuga, faia le faagasologa uelo sili atu ona fetuutuunai ma mafai ona fetuutuunai i auala eseese lavelave uelo ma foliga.

O le galvanometer welding technology e iai fa'aoga taua i le tele o feso'ota'iga autu o le gaosiga o maa. I le ueloina o laupepa maa, e avea o se vaega autu mo le felauaiga i le taimi nei i totonu o le maa, o le lelei o le sootaga i le va o laupepa ma le tino o le maa e aafia tonu ai le faatinoga o le maa. O se kamupani lauiloa lithium-ion maa na faʻaaogaina le tekonolosi faʻapipiʻi galvanometer e faʻapipiʻi faʻamau i le faagasologa o le gaosiga. E ala i le faʻatonutonu saʻo o faʻamaufaʻailoga uelo, na maua ai se fesoʻotaʻiga lemu i le va o laupepa ma le tino o le maa, faʻaitiitia lelei le teteʻe ma faʻaleleia le faʻaogaina ma le faʻaaogaina o le maa. E tusa ai ma faʻataʻitaʻiga moni, o le faʻatulagaina ma le faʻaaogaina o le taamilosaga o le ola o le maa ina ua maeʻa le uelo o le galvanometer ua faʻalauteleina e le sili atu i le 20%. E tusa ai ma le faʻamaufaʻailogaina o faʻamaufaʻailoga o maa, o le lelei o le galvanometer welding e sili atu ona le mafai ona suia. O le faʻamaufaʻailogaina o le pusa maa e fesoʻotaʻi saʻo ma le saogalemu ma le ola tautua o le maʻa. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a gaosia maa eletise, o le galvanometer welding technology e faʻaaogaina e faʻafefe ai le pusa o le maa, ausia ai le malosi maualuga ma leai se leaka. A maeʻa suʻega faʻamalosi ma suʻega faʻatofu, e mafai e le pusa maa faʻapipiʻi ona tatalia le mamafa e oʻo atu i le 10 atemosifia, ma e leai se eletise eletise e tupu i le taimi umi o le faʻaaogaina. E le gata i lea, i le fesoʻotaʻiga o modules maa, o le ueloina o le galvanometer e iai foʻi se sao taua. E masani lava ona aofia ai le tele o maa ta'itasi, ma o le lelei o le uelo o feso'ota'iga i le va o modules e a'afia ai le fa'atinoga ma le mautu o le module atoa. E ala i le galvanometer welding technology, o fesoʻotaʻiga i le va o modules maa e mafai ona faʻapipiʻi saʻo ina ia mautinoa le tufatufaina tutusa o le taimi nei i totonu o le module ma faʻaleleia le tumau ma le mautu o le module atoa.

I se aotelega, o le galvanometer uelo tekinolosi ua faʻaalia le tele o le faʻaogaina o le gafatia ma le lelei i le tulaga o le gaosiga o maa. Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi maa ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia atili o manaʻoga maketi mo le faʻatinoina o le maa, o le lelei o le maualuga maualuga, maualuga maualuga, ma le mautu maualuga o le galvanometer welding technology o le a sili atu ona faʻamalosia.
E mafai ona vaʻaia i le lumanaʻi gaosiga o le gaosiga o le maa, o le galvanometer welding technology o le a avea ma se tasi o faiga masani faʻapipiʻi, faʻalauiloaina le alamanuia maʻa e atiaʻe i le itu o le maualuga maualuga, maualuga le faʻatinoga, ma le tau maualalo. Mo pisinisi gaosiga o maa, faʻalauiloa ma le faʻaaogaina o le galvanometer welding technology o le a avea ma fua autu e faʻaleleia ai lo latou lava tauvaga ma ausia atinaʻe gafataulimaina.

振镜焊接机应用图片1

Taimi meli: Iuni-24-2024