fu'a
fu'a

O a faʻamanuiaga faʻaoga o le masini uelo laser nanosecond?

I aso nei o fale gaosi oloa, o le faʻaauauina o mea fou ma le alualu i luma i tekinolosi ua maua ai le maualuga ma le lelei i le gaosiga. I le avea ai o se meafaigaluega uelo maualuluga, o lemasini uelo leisa nanosecondua faasolosolo ona avea ma filifiliga muamua mo le tele o fale gaosi oloa. O ona uiga o le mautu o le faʻatinoga, maualalo le faʻaaogaina o le malosi o meafaigaluega, ma le maualuga o le uʻamea lelei ua faʻaalia ai le taua tele o le faʻaaogaina i fanua e pei o taavale, vaalele, ma masini.

I. Fa'atinoga mautu
Le fa'atinoga mautu o lemasini uelo leisa nanosecondo se tasi o mafuaaga taua mo lona lauiloa. O le mautu o le faʻagaioiga umi o se tasi lea o ona faʻaaliga iloga. E tusa lava pe galue faʻaauau mo le tele o itula poʻo ni aso, e mafai lava e le masini uʻamea laser nanosecond ona faatumauina se faʻamautu faʻamautu, ma o le a leai se faʻaleagaina poʻo le toilalo e mafua mai i se taimi umi.
E le gata i lea, o le masini uelo laser nanosecond e sili ona lelei le fetuutuunai i suiga o le siosiomaga. Pe i totonu o se vevela maualuga, maualuga-sūsū poʻo le maualalo o le vevela, siosiomaga mago, e mafai ona galue masani e aunoa ma le faʻalavelaveina o mea tau le siosiomaga i fafo. E taua tele lenei mea i le va'alele, aua o le gaosiga o va'alele e masani ona mana'omia le fa'atinoina i lalo o tulaga ogaoga o le siosiomaga, ma o le nanosecond laser welding machine e mafai ona fa'amautinoa e le a'afia le lelei o le uelo i le si'osi'omaga.
II. E maualalo le fa'aogaina o le malosi o masini
Pe a faʻatusatusa i meafaigaluega faʻapipiʻi masani, o le nanosecond laser uelo masini o loʻo i ai tulaga lelei i tulaga o le faʻaaogaina o le malosi. E tusa ai ma fuainumera, o le faʻaaogaina o le malosi ole masini uelo laser nanosecond e tusa ma le 30% maualalo ifo nai lo meafaigaluega faʻapipiʻi masani. O lona uiga i le faagasologa o le gaosiga o taimi umi, e mafai e pisinisi ona faʻaitiitia le tau o le malosi.
O lenei vaega o le maualalo o le faʻaaogaina o le malosi e le gata ina aumaia ai faʻamanuiaga tau tamaoaiga i atinaʻe, ae faʻamalieina foi manaʻoga o le faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga i aso nei, ma fesoasoani i pisinisi e faʻatuina se ata lelei lautele.
III. Tulaga maualuga uelo
O le nanosecond leisa masini uelo e fa'atino tulaga ese i tulaga o le lelei uelo, ma e mafai ona fa'aalia ona tulaga tulaga lelei pe i le ueloina o mea eseese po'o le fa'aogaina o faiga fa'alavelave.
E tusa ai ma le faʻapipiʻiina o mea eseese, e mafai e le nanosecond laser welding machine ona ausia le maualuga o le faʻaogaina o uʻamea eseese ma uʻamea, e pei o le uʻamea uʻamea, alumini alumini, titanium alloy, ma isi. faʻatasi ai ma se mea faʻafefeteina maualalo, e mafai ona faʻamautinoa le malosi ma le faʻamalosi o le sooga faʻapipiʻi.
I le faʻaogaina o faiga faʻalavelave, e mafai e le masini faʻapipiʻi laser nanosecond ona faʻamaeʻaina galuega maualuga-faʻapitoa e pei o le faʻapipiʻiina o le fausaga faʻamaʻi manifinifi ma le faʻaogaina o mea laiti. Mo vaega saʻo i totonu o le malae vaʻalele, o lona saʻo faʻapipiʻiina e mafai ona oʻo atu i le micron, faʻamautinoa le saogalemu ma le faʻamaoni o vaalele.
Afai o loʻo e suʻeina se fofo uelo lelei ma maualuga, atonu e te mafaufau i le masini uelo laser nanosecond, lea o le a aumaia ai le maualuga o le gaosiga o le gaosiga ma sili atu le lelei o oloa i lau atinaʻe.
Fa'aaliga Fa'aaogā ole Nanosecond Laser Welding Machine

Taimi meli: Iul-16-2024