fu'a
fu'a

O le a le laser galvanometer? O a fa'avasegaga ma galuega a le laser galvanometers?

I le vaitau o le televave o le atinaʻeina o tekinolosi i aso nei, o le laser galvanometers, e pei o se tekonolosi autu, o loʻo matua suia ai le gaosiga o metotia ma atinaʻe mamanu o le tele o alamanuia ma a latou faʻatinoga mataʻina ma lautele talosaga. O le taua o le laser galvanometers e faʻamaonia e le tagata lava ia, ma o latou fanua faʻaoga e aofia ai le tele o vaega taua e pei o fale gaosi oloa, tausiga faʻafomaʻi, fesoʻotaʻiga, ma suʻesuʻega faasaienisi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaaogaina e Tesla galvanometers laser i le gaosiga o taavale e ausia ai le tipiina ma le faʻapipiʻiina o vaega maualuga, faʻaleleia atili le lelei ma le gaosiga lelei o taavale; i le fanua o tagata fa'akomepiuta, Apple foi leverages leisa galvanometer tekinolosi e faaee atu ana oloa i se foliga sili atu ona faamamaina ma le faatinoga maualuga.
O le laser galvanometer, faigofie lava, o se masini e mafai ona pulea tonu le faʻafefe o se laisa laser. E ausia ai gaioiga e pei o le gaosiga, makaina, ma le suʻesuʻeina o mea e ala i le vave ma le saʻo o le suia o le faʻasologa o le laser.
E tusa ai ma uiga eseese ma galuega tauave, galvanometers laser e mafai ona fa'avasegaina i ituaiga nei:
Saosaoa maualuga leisa galvanometer: O le uiga iloga o lenei ituaiga galvanometer o lona saosaoa fa'atauva'a saoasaoa, e mafai ona ausia le faitau afe po'o le maualuga atu o alalaupapa o gaioiga fa'afefe i le sekone. I le tele-fua alamanuia gaosiga, e pei o le gaosiga o PCB laupapa matagaluega, galvanometers leisa suʻesuʻeina maualuga-saosaoa e mafai ona vave faia viliina ma etching matagaluega i luga o laupapa matagaluega, matua faaleleia le gaosiga lelei. O se lipoti o suʻesuʻega faʻatagaina o loʻo faʻaalia ai o pisinisi gaosi oloa PCB o loʻo faʻaaogaina galvanometers laser suʻesuʻe maualuga ua faʻateleina lo latou gaosiga saoasaoa e sili atu i le 30% faʻatusatusa i faiga masani.
galvanometer laser maualuga: O le tulaga saʻo o lenei ituaiga galvanometer e oʻo i le micron poʻo le nanometer level. I le gaosiga o meafaifaaili saʻo ma semiconductor chip processing, maualuga-saʻo leisa galvanometers faia se matafaioi taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻagasologa o le gaosiga o chip, o le faʻaaogaina o galvanometers laser maualuga mo le lithography e mafai ona faʻamautinoa le saʻo o mamanu taʻavale i luga o tupe meataalo. O faʻamaumauga talafeagai o loʻo faʻaalia ai a maeʻa ona faʻaaogaina galvanometers laser maualuga, o le fua o le gaosiga o tupe meataalo ua faʻatupulaia e tusa ma le 15%.
Galvanometer laser lapopoa: E fetaui lelei mo faʻaaliga e manaʻomia ai mea e gaosia ai ma se vaega tele. I le pisinisi fai fa'ailoga fa'asalalauga, e mafai e galvanometers laser lapopo'a ona fa'atinoina le togitogiga ma le tipiina i luga o papatusi tetele e fai ai fa'ailoga mata'ina ma fa'ailoga.
O le fa'avasegaga fa'avae e aofia ai fa'amaufa'ailoga autu e pei o le saosaoa o su'esu'ega, sa'o sa'o, va'aiga galue, ma le malosi o le laser e feavea'i. Eseese ituaiga o laser galvanometers e faʻatatau i faʻaaliga faʻapitoa eseese ona o latou uiga faʻatinoina tulaga ese.
galvanometers laser e iai foʻi faʻaoga lautele i le falemaʻi. I taotoga mata, e mafai e le laser galvanometers ona toe faaleleia saʻo le retina, ma aumaia le faamoemoe o le malamalama i tagata mamaʻi. I totonu o pisinisi matagofie, o loʻo faʻaaogaina le laser galvanometers i galuega faatino e pei o le laser freckle removal ma le lauulu, ausia le saogalemu ma le lelei o togafitiga faʻatasi ma a latou pulega saʻo.
Vaʻai i le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi ma le faʻatupulaia o le faʻatupulaia o manaʻoga maketi, o le laser galvanometer technology o le a mautinoa lava le faʻafouina ma faʻaleleia. O lipoti o suʻesuʻega o loʻo valoia i tausaga o lumanaʻi, o le a faʻateleina le maketi o galvanometers laser i le fua faatatau o le 15% i tausaga taʻitasi, ma o le a faʻalautele atili ana faʻaoga.
I le aotelega, i le avea ai o se tekinolosi faʻaonaponei, o le laser galvanometers e faia se sao e le mafai ona suia i le faʻalauiloaina o le alualu i luma o pisinisi ma le faʻaleleia o tulaga faʻafomaʻi. Mai le gaosiga lelei i le gaosiga o fale gaosi oloa i togafitiga saʻo i le falemaʻi, o le faʻaaogaina o mataupu o le laser galvanometers e faʻaalia atoatoa ai lo latou taua tele ma gafatia. I le lumanaʻi, e iai a matou mafuaaga e talitonu ai faʻatasi ai ma faʻalavelave faʻatekonolosi faifaipea, galvanometers leisa o le a susulu i isi fanua le iloa ma fatuina se olaga sili atu mo tagata. Iloiloina o mataupu faʻaoga eseese o loʻo taʻua i totonu o le tusitusiga, pe i totonu o fale gaosi oloa poʻo falemaʻi, galvanometers laser ua faʻaalia a latou galuega mamana ma fetuutuunai. Matou te faʻamoemoe i le lumanaʻi, o le a aumaia ai suiga fou i le tele o alamanuia ma avea ma malosiaga malosi mo le atinaʻeina o agafesootai.

振镜扫描头
振镜扫描头1

Taimi meli: Iul-04-2024