fu'a
fu'a

O le televave o le atinaʻeina o le faʻapipiʻiina o le laser, o le laser i totonu o le atunuʻu e tatalaina ai se lalolagi fou o le faʻapipiʻiina

Ina ua mavae le tele o tausaga o atinaʻe, ua faʻaaogaina lautele tekinolosi faʻapipiʻi leisa i aerospace, suauʻu, fau vaa, masini faufale ma alamanuia malosi faaniukilia.

I le 2023, o le a faʻatupulaia tele le faʻapipiʻiina o le laser i le maketi a Saina, ma o le a faʻaauau pea ona faʻateleina le gauai atu o pisinisi i lalo ifo i le laser.I aso nei falegaosimea fanua ma le faʻaleleia o tekonolosi fou ma tuai, tekinolosi faʻapipiʻi leisa o loʻo i ai le faʻagasologa o le ductility, faʻaeseesega, Fetuunaʻi o loʻo i ai se avanoa e le mafaatusalia i luga o isi faiga, ma le tekonolosi faʻapipiʻi leisa e tele lona gafatia.

O le mea autu o le faʻapipiʻiina o le laser o le faʻasinomaga faʻapitoa o loʻo taoto i le fetaui o taʻiala faʻapitoa taʻitasi, e aofia ai mea e pei o le saoasaoa o le suʻesuʻeina, fua faʻatatau, aofaʻi o le fafagaina o le paʻu, le malosi o le laser, substrate ma le substrate surface hardness, lea e fuafua lelei ai le lelei o le laser. ufiufi.E mana'omia su'esu'ega loloto ile fa'agasologa ole faiga ole nickel-based cobalt-based ma isi mea fa'apipi'i ma pa'u u'amea fa'apipi'i e fo'ia ai se fa'asologa o mea taua e pei ole malosi ole fa'aogaina o meafaitino, mea fa'afefeteina ole fa'apipi'i, ma mea fa'afefeteina mea fa'afefete.

O loʻo i ai le tele o faʻaoga faʻaoga o le laser cladding, e pei o le koale, malosi faaniukilia, tioata tioata, fau vaa, pisinisi suauʻu suauʻu i fafo, ma isi. ma si'u si'usi'u i le taumuli o fale fau vaa, ma leisa toe faaleleia i luga o luga o nisi anufe, ma isi.

50ef6ae53e690072802990b3c9e54f4

Taimi meli: Iul-03-2023